Starity

Liptai Claudia nem akar többé fiatalabb fiút

2013. november 24. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta különvált Liptai Claudia és Szabó Benjámin. A műsorvezető még régebben mondta azt a Borsnak, hogy nem a 14 év korkülönbség miatt váltak el, hanem a közös hang nem volt meg köztük.

hirdetés
Liptai Claudia nem akar többé fiatalabb fiút
Fotó: TV2

Pár hete esett túl Liptai egy szakításon, már elmondta, hogy többé nem szeretne fiatalabb fiút. Valószínű, hogy csak a még nem megemésztett indulatok beszélnek belőle, hiszen nemrég Benjámin azt nyilatkozta a Borsnak, hogy többé látni se szeretné a műsorvezetőt.

Ezek után mondta Clau a pénteki Sztárban sztár élő adásában, hogy nem igazán szeretne fiatalabb férfit: „Nem értem, miért énekeltél nekem, sosem kezdenék fiatalabb fiúval” – mondta az egyik versenyzőnek.

A lap ezután a kijelentés után felkereste Liptait, aki a szakításuk óta először beszélt róla.

„Ha létezne bármilyen titkos taktika arra, hogy a nők kiszúrják, az adott férfi valóban a nagy ő vagy sem, akkor mindenki felhőtlenül boldog párkapcsolatban élne. Remekül érzem magam, csodálatos feladataim vannak a te­leví­zióban és a színházban is, és bár a Sztárban sztár szerepétől eleinte nagyon féltem, ma már elmondhatom, hogy kifejezetten imádom. Közhelynek tűnhet, de én egy igazán szerencsés és boldog ember vagyok. Őszinte barátokkal körülvéve, az életem értelme pedig a kislányom, Panka.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek