Starity

Lesz Hipervándor 2?

2010. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Hipervándor (Jumper) nagy csalódást okozott a negatív kritikák miatt, úgy tűnik hogy mégis van némi esély a történet folytatására.

hirdetés
Lesz Hipervándor 2?

Az első részt Doug Liman rendezte, melyet 2008-ban vetítettek. A főszerepben Hayden Christensent és Rachel Bilsont láthattuk. A főgonosz szerepében pedig Samuel L. Jacksont tekinthettük meg.

A történet szerint David (Hayden Christensen) azzal a különlges képességgel rendelkezett, hogy egy szempillantás alatt képes volt bárhova eljutni a Földön – képes volt a teleportálásra. Senki és semmi nem állhatta útját. Se széf, se fal. Amikor rájött, hogy nincs egyedül ezzel a képességével, megtudta, hogy olyan háborúba keveredett, amely meg akarja semmisíteni őt, és a hozzá hasonló embereket.

Az akkori produkció 85 millió dollárba került, és a kritikák ellenére mégis 142 millió dollárt hozott világszerte.

A filmet készítő 20th Century Foxnak akkoriban nem is állt érdekében, hogy a második részen gondolkozzon. Hayden nemrég az MTV Newsnak azonban azt nyilatkozta, hogy a tárgyalások jelenleg is zajlanak a folytatásról.

Hayden nagyon reméli, hogy ezúttal a hangulat sokkal sötétebb lesz. Szerinte a történetben rengeteg lehetőség van, és az első rész csak bevezetés volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek