Starity

Lássuk, mi történt a One Direction-napon!

2013. november 24. 16:04   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma éjszaka a One Direction élő közvetítést tartott a YouTube-on a rajongók számára. Ha esetleg lemaradtál a 1D-napról, most összefoglaljuk, mi is történt röviden ebben a hét - bár inkább nyolc - órában.

hirdetés
Lássuk, mi történt a One Direction-napon!

A rajongók nagy örömére a 1D-nap nem csak abból allt, hogy a One Direction kanapén ülve válaszolgat a rajongói kérdésekre. Természetesen a srácok magukhoz híven eléggé meg voltak őrülve, bár ezennel élő adásban. A végére viszont több mint 770.000 directioner gyűlt össze a YouTube-on.

A srácok többek közt celebek által feltett kérdésekre válaszoltak, bemutattak új dalokat a Midnight Memoriesról, rajongók által készített videókat játszottak be és beszéltek is velük élőben webkamera segítségével, Guinness-rekordokat próbáltak megdönteni – bár ezeket nem túl nagy sikerrel – és elénekeltek két dalt, a Little Thingst és a Story of My Life-ot akusztikus verzióban.

Majd a Wrong Direction is megjelent, akik egy humoros videó keretében mutatták be, ahogy az utcán megpróbálták elhitetni az emberekkel, hogy ők a One Direction. A legfurcsább az, hogy ezt néhányan el is hitték és örültek, hogy csinálhattak egy közös képet a népszerű fiúbandával.

A Twitteren meg is kérdezték, ki a leghitelesebb a Wrong Directionből, a rajongók pedig Zayn hasonmása mellett döntöttek.

Az első óra eltelte után minden órában az öt fiú közül ketten vezették a műsort. Persze minden páros csinált valami különlegeset vagy éppen őrültséget, amire a rajongók még biztosan sokáig fognak emlékezni.

Legelőször Harry Styles és Liam Payne álltak ki a kamerák elé, hogy vezessék a műsort. Ők a modellkedésbe kostólhattak bele a maguk módján, mivel a rajongók által készített pólókban kellett végigmenniük a hosszú emelvényen. Ide Louise Roe és Cindy Crawford is meg volt hívva egy rövid beszélgetés erejéig.

De Liam, azaz Payne Train nemcsak a modellkedést, hanem a birkózást is ki akarta próbálni, ami viszont egész viccesre sikeredett. A hacuka, amit felvett pedig csak rá tett egy lapáttal de az biztos, hogy tetszett Liamnek, mert a műsor végéig nem szándékozta levenni.

Persze itt még közel sem volt vége a napnak, hisz Niall Horan pasztell lilára festett hajáról még nem is beszéltünk, de ennél érdekesebb volt az, amikor a srácok félmeztelenül vagy épp egy szál boxerban táncoltak a Talk Dirty című számra Jason Derülótól.

Persze Zayn és Louis párosa is tartogatott meglepetéseket, ők szintén két dolgot próbálhattak ki. Egyrészt a hagyományos indiai táncot, másrészt nindzsákként is láthattuk őket, ahogy a dobócsillaggal kell a céltáblát eltalálniuk.

Piers Morgan is meginterjúvolta a srácokat, ami valójában egy kissé kínosra sikeredett. Többek közt Piers felhozta a Kendall Jenner témát, Harry viszont nemet mondott arra a kérdésre, miszerint randizott volna vele. Viszont nemcsak Piers Morgan volt ott, hanem nagy meglepetésünkre Dynamo, Simon Cowell és Tyler Oakley, a vlogger is ott volt a srácok körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek