Starity

Victoria Ruffo újabb főszerepet kapott

2013. november 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

José Alberto Castro a Könnyek királynője után ismét Victoria Ruffónak adta az új sorozatának egyik főszerepét.

hirdetés
Victoria Ruffo újabb főszerepet kapott

José Alberto Castro ismét egy új sorozat készítésébe fog, melynek címe La Malquerida, története pedig egy könyvön alapul.

Néhány nappal ezelőtt még nem lehetett biztosra tudni, hogy ki fogja a főszerepeket kapni, az esélyesek között volt Lucero (az anya szerepére), Maite Perroni (a lány szerepére) is, ám nem ők, hanem Victoria Ruffo (A mostona, Marichuy – A szerelem diadala, Könnyek királynője),  Jorge Salinas (A szerelem ösvényei, Megkövült szívek), Adriana Louvier (A császárnő, Könnyek királynője) és Osvaldo de León (Palabra de mujer, Una familia con suerte) fognak a sorozatban szerepelni.

A Televisa új sorozatának története szerint Doña Raymunda és Don Esteban között viszony alakul ki, majd miután a nő elveszti férjét össze is házasodnak, ám Doña Raymunda lánya, Acacia nem tudja elfogadni ezt a kapcsolatot. Acacia rájön, hogy újdonsült mostohaapja, aki a lány minden udvarlóját megöli, elkezdett vonzódni iránta. Ennek köszönhetően a lányra a la malquerida becenév ragad, ami annyit tesz, hogy „a nemkedvelt”.

A telenovellát a hírek szerint 2014-ben kezdik el forgatni, és még abban az évben meg is jelenik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek