Starity

Megjelent Jamie Lynn Spears első dala

2013. november 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears húga, a 22 éves Jamie Lynn Spears felől sokáig alig lehetett hallani, ám karrierje feléledni látszik: amellett, hogy duettezik a nővérével, megjelent első önálló dala, a How Could I Want More.

hirdetés
Megjelent Jamie Lynn Spears első dala

Jamie Lynn Spears két éve határozta el, hogy énekesnői karriert indít. 2011 novemberében koncertet adott Nashville-ben, ahol saját szerzeményeit adta elő, majd 7 hónappal rá, 2012 júniusában szintén megtette ezt a lépést, amikor is egy a nővéréről írt számmal próbált betörni a zeneiparba – mindeddig sikertelenül.

Jamie tavalyra ígérte első albumát, mely countrydalokat tartalmaz, viszont még mindig nem jelent meg. A kisebbik Spears lány karrierje hanyatlóban volt, ám lehet, hogy ez most változni fog.

Nemrég jelentették be, hogy duettet énekel nővérével a következő, szám szerint nyolcadik nagylemezén, a Britney Jeanen, illetve megjelent az első önálló dala, a How Could I Want More.

A dal lassabb és érzelmesebb, valamint country stílusú. Az iTuneson is elérhető, egy dollárért lehet megvásárolni. A szerzemény sok pozitív visszajelzést kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek