Starity

Jennifer Lawrence lenyúlta a műsort

2013. november 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén elővetítésen mutatták be az American Hustle című filmet, amiben Jennifer Lawrence mellékszereplőként is képes volt ellopni a show-t.

hirdetés
Jennifer Lawrence lenyúlta a műsort

Az idei díjszezonban már csak Martin Scorsese The Wolf Of Wall Street és David O. Russell American Hustle című filmjei várattak magukra, amelyek közül utóbbit mutatták be először nagyobb nézőközönség előtt vasárnap, a Culver Cityben található Cary Grant színházban, egy elővetítés formájában.

A közönség az Akadémia és a színész szakszervezet tagságából és néhány kiválasztott újságíró közül került ki, akik, bár a hivatalos kritikákat a premierig letiltotta a stúdió, nem bírták megállni, hogy ne írják rá a filmet és annak készítőit azonnal az Oscar-díj várományosok listájára.

Akik részt vehettek a vetítésen, máris biztosak abban, hogy a film szinte minden fontosabb kategóriában jelölést fog kapni, külön kiemelve a színészgárdát: a főszereplők, Christian Bale és Amy Adams mellett Bradley Cooper, Jeremy Renner és Jennifer Lawrence alkotják a társulatot.

hirdetés

Az eddig megszólaltatott nézők mindegyike kiemelte Jennifer Lawrence játékát, aki Christian Bale feleségeként ugyan kevesebb játékidőt kapott, ám még így is lenyúlta a műsort kollégái elől. A Deadline egyik írója szerint az egyetlen, ami útjába állhat a színésznő Oscar-díjának, a tény, hogy tavaly már nyert egyet. Persze elképzelhető, hogy Tom Hanks után a 23 éves sztár is duplázni tud két egymást követő évben.

Amíg azonban ez kiderül, még sokat kell aludnunk, hiszen a 86. Academy Awards jelöltjeit 2014. január 16-án, csütörtökön jelentik majd be, a díjátadásra pedig a 2014. évi téli olimpiai játékok miatt egy hét csúszással, 2014. március 2-án kerül majd sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek