Starity

Klippremier: Amaranthe — Invincible

2013. november 26. 19:07   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a svéd/dán zenekar legújabb kisfilmje, ami egyben az albumuk harmadik kislemeze is.

hirdetés
Klippremier: Amaranthe — Invincible

Az Amaranthe legújabb kisfilmje az Invincible című számukhoz érkezett, ami egyben a harmadik kislemeze is a nemrég megjelent, The Nexus című albumuknak. A kisfilmet több helyszínen készítették Amerikában, egész pontosan Hollywood környékén, Las Vegasban, a Nevada-sivatagban és a Grand Canyonban. A rendező Patric Ullaeus volt, aki jelenleg a Within Temptation legújabb kisfilmjén is dolgozik.

A videoklipben a zenekar földönkívüliekként jelenik meg, akik a koncert után szórakozni indultak, ám mindenki máshol kötött ki. Volt, aki egy hotelszobában egy csinos lánnyal, vagy étteremben, medencében, miközben végig szövetségi ügynökök követték őket.

A gitáros, Olof Mörck így nyilatkozott a dalról, és a kisfilmről: „Az Invincible talán a kedvenc számom eddig az Amaranthe-dalokból, szóval nagyon izgalmas volt végre látni videóként és kislemezként is. Ez alkalommal együtt repültünk Patric Ullaeusszal és csapatával, hogy felvegyünk néhány jelenetet Amerikában. Az emberek tökéletesen kidolgozott Amaranthe-klipeket kapnak, de most az Invincible a hab a tortán!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek