Starity

Justin Biebert szerződés köti a jó magaviselethez

2013. november 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest azonnal kidobhatják a hotelekből, ha botrányt okoz – ezentúl egy szerződést aláírva foglalhat szobát magának.

hirdetés
Justin Biebert szerződés köti a jó magaviselethez

Először egy új-zélandi szálloda állt elő a szerződéssel, de amint elterjedt a híre, számos másik hotel is meghajolt az ötlet előtt – számolt be a FemaleFirst.

A Boyfriend énekesét nem egyszer zavarták már ki szórakozóhelyekről, múlt hétvégén például az aucklandi Langham hotelből küldték el. Hogy elkerüljék a szállodák hírnevének „rongálását”, megeshet, hogy a legtöbb szerződést fog aláíratni a tinititánnal, akárcsak az egyik új-zélandi hotel tette.

„Justint egész egyszerűen kidobják, ha nem tartja be a szabályokat. A menedzsmentje aláírja a hivatalos papírokat, és gondoskodnak arról, hogy a csemetéjük ne okozzon kárt vagy botrányt” – mesélte a szálloda egyik alkalmazottja, majd hozzáfűzte; Justin nem vihet fel csoportosan lányokat a szobájába, és nem zavarhatja meg a vendégek nyugalmát sem.

Brazíliában két prostituáltat próbált becsempészni a hotelbe, de mivel a portán a tudomására hozták, hogy a szálloda jóhíre érdekében ezt nem teheti, az épületet összegraffitizte.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek