Starity

Eric Saade összeköltözött barátnőjével

2013. november 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas lépésre szánta el magát a fiatal svéd énekes és barátnője, Emma Andersson, akik alig egy éve alkotnak egy párt.

hirdetés
Eric Saade összeköltözött barátnőjével

Eric Saade és Molly Sandén szakítása hatalmas port kavart a svéd médiában, aminél nagyon szenzáció csak az egy évvel rá következő bejelentés volt, miszerint Molly és Danny Saucedo egy pár. Azóta azonban Ericet ismét megtalálta a boldogság.

Új szerelméről először a tavaji születésnapján tett említést, majd Valentin-napon két hétre Mexikóba utaztak. Saade rajongói elég hamar kiderítették, hogy a titokzatos hölgy, akit Eric „Babe” néven emlegetett, Emma Andersson, egy 19 éves helsingborgi lány.

Eric és Emma innentől kezdve még jobban titkolni kezdték a kapcsolatukat. Nem mutatkoztak együtt túl sokat nyilvánosan, nem voltak közös képeik, semmi hír nem érkezett róluk, most azonban megtört a csend.

Egész Svédországban arról kezdtek cikkezni, hogy Eric és Emma összeköltöztek Eric stockholmi lakásában. Sokan azt hitték, hogy az egész kacsa, de Saade születésnapja óta Emma lakcíme hivatalosan is egyezik a svéd énekesével, valamint a hírt Tomas Lingman, Eric menedzsere is megerősítette, azonban azt is hozzátette, hogy nem szeretnék, ha a mindenki ezzel foglalkozna, mert ez személyes dolog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek