Starity

Adam Lambert a Dzsungel könyvében?

2013. november 27. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben tervben van a Disney-nél egy Dzsungel könyve-mesefilm adoptáció, amelyre szinkronhangokat keresnek.

hirdetés
Adam Lambert a Dzsungel könyvében?

A brit The Mirror magazin megbízható forrásból információt kapott, hogy Adam Lambert Glee-s szereplése akkora sikert aratott a filmes producerek körében, hogy komolyan érdeklődni kezdtek az énekes iránt, olyannyira, hogy egyesek már készek lennének szerződést kötni vele.

Rengeteg filmadaptáció és filmes musical szereplés található a listájukon, komoly színészi képességet igénylő szerepek. Ezen kívül szinkronhangokat keresnek a Dzsungel Könyve »újraforgatásához« - árkulkodott a bennfentes.

Több forrás számolt be róla, hogy Adamet szívesen szerződtetnék a Dzsungel Könyve egyik szereplőjének szinkronhangjaként, sőt, már meg is keresték az énekest eme szándékukkal.

Érdekesség, hogy Lambert Twitter-biójába egy-két hete azt az információt is belecsempészte, hogy az utóbbi időben színészként is foglalatoskodik. A Puppet Master Glee epizódhoz forgatott kisfilm alapján pedig, nem is csodáljuk, hogy felkeltette a filmesek figyelmét, ahol a bábját szinkronizálta”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek