Starity

Harry Styles kicikizte a nővérét

2013. november 28. 10:10   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles szerint nővére borzasztó munkaerő lenne. Vajon mit szól ehhez Gemma?

hirdetés
Harry Styles kicikizte a nővérét

Harry Styles köztudottan nagy nőcsábász hírében áll, kezdve Caroline Flacktől, Taylor Swiften át, legutóbbi kiválasztottjáig, Kendall Jennerig. Ám ez a sok női név nem hagyja őt megtéveszteni, ugyanis számára csak egy nő számára van hely a szívében (anyut leszámítva): Gemmának, a nővérének!

Leszámítva az igen erős testvéri kapocsot közöttük, Harry őszintén bevallotta: egyáltalán nem tudja elképzelni nővéréről, hogy szakmailag álljon a munkájához!

A Guilty Pleasure-nek beszélt erről: „Gemma csapnivaló asszisztens lenne! 'Elég furcsa lenne a saját testvéremnek parancsolgatni, bár ha megkérném valamire, mint például: ’Kérlek, szeretném, ha ezt megcsinálnád nekem’ – tutira azt válaszolná: ’Nem!’”

Biztosak vagyunk benne, hogy Harrynek ilyenek miatt nem kell aggódnia, ugyanis alig van a világon olyan nő, aki ne állna 24/7 készenlétben kívánságait lesve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek