Starity

Angyal lett a szépségkirálynőből

2013. november 28. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár korábban még túl merésznek talált egy ilyesfajta fotózást a fiatal szépségkirálynő, most mégis modellt állt egy fehérnemű-katalógushoz.

hirdetés
Angyal lett a szépségkirálynőből
Fotó: Fejes Viktor

Rebeka nemrég tért haza Moszkvából, ahol november 9-én megkoronázták a 2013-as Miss Universe-t. A lány a Blikknek mesélte el, mennyire jól érezte magát a legutóbbi fotózáson, a kollekció pedig teljes mértékben elnyerte tetszését.

„Fontos, hogy egy fehérnemű ne feltűnő, mégis kényelmes legyen. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, és nagyon kedvesek is voltak, nem erőltettek olyat, amit én nem szerettem volna. Megmondták, hogy egy adott fehérneműnek melyik részét szeretnék hangsúlyozni, például a masnikat, én pedig ennek megfelelően saját magam választhattam meg a pózokat a gép előtt”nyilatkozta a modell


Fotó:Pozsonyi Zita

A képek egy karácsonyi katalógushoz készültek, melyre kifejezetten angyalarcú modelleket kerestek. Ba­logh Krisztina, a Lemila Lingerie fehérnemű marketingese szerint a képek bebizonyították, hogy Rebeka tökéletes választás volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek