Starity

Kim Kardashian az új Marilyn Monroe?

2013. november 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West a Power 105 reggeli műsorában hasonlította kedvesét az ikonikus színésznőhöz.

hirdetés
Kim Kardashian az új Marilyn Monroe?

Kanye Westnek volt már néhány meredek megjegyzése, nemrégiben például a kreatív géniusz Walt Disney-hez hasonlította magát. Most a Power 105 rádió The Breakfast Club című reggeli rádióműsorában vendégeskedett, ahol kikelt a Vanity Fair ellen, akik a jubileumi számuk címlapjához Marilyn Monroe-nak öltöztették Kate Upton modellt.

„Ambivalens kapcsolatom van a lesifotósokkal, de igazából szeretem őket, mert ösztönöznek minket. Ösztönöznek minket a Vanity Fairrel szemben, ami azt mondja, Kate Upton Marilyn Monroe. Kate Upton nem Marilyn Monroe, Kim Marilyn Monroe. Ellentmondásos volt. Ő is ellentmondásos”nyilatkozta a rapper a 42 perces interjú keretében, amelyben egyébként azt is megemlítette, hogy szerinte kislánya, North West olyan társadalmi pozícióban van, mint az angol hercegi pár.

Kim ugyan nem kommentálta a rapper szavait, de bizonyára jólesett neki az elfogultságról tanúskodó, rajongó nyilatkozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek