Starity

Érkezik Miley harmadik kislemeze

2013. november 29. 19:07   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bangerz album szépen szerepel a listákon, már aranylemez az Egyesült Államokban és az ezüst minősítést is megszerezte Nagy-Britanniában, így januárban érkezik a következő szám.

hirdetés
Érkezik Miley harmadik kislemeze

A Bangerz album harmadik kislemeze hivatalosan is az Adore You lesz, ami egy középtempójú szerelmes szám, Stacy Barthe és Oren Yoel szerezték, utóbbi volt a producer is. Folytak a találgatások, hogy vajon a Britney Spearsszel közös duett lesz-e az új kislemez – talán azért az Adore You-t választották végül, mert a duett eléggé megosztotta az embereket és többségében negatív kritikákat kapott.

Az Adore You a két megjelent kislemez (Wrecking Ball, We Can't Stop) után a legnépszerűbb dal az albumról. A lemez kijövetelekor egy ideig szerepelt volt az iTunes top 10-ben, a Billboard Hot 100 listán a 42., az angol listán 66. és a kanadai listán a 37. helyre került fel.

Novemberben a videoklipet is leforgatták hozzá, úgyhogy találgathatunk; ezúttal hogyan akar sokkolni az énekesnő.

Miley-nak nem lehet oka panaszra, ugyanis a legutóbbi kislemeze, a Wrecking Ball a legnagyobb slágerévé vált, hisz első lett az USA-ban, Nagy-Britanniában, Kanadában, Magyarországon, Spanyolországban, Izraelben, Libanonban és a legtöbb európai ország slágerlistáján is top 10-be került, úgyhogy talán hasonló vagy ezt megközelítő siker elvárható az Adore You-tól is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek