Starity

Klippremier: Bullet For My Valentine — Raising Hell

2013. november 28. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Matt Tuck által vezetett walesi-metal együttes klipje a Raising Hell című dalukhoz, amely az új album előfutára.

hirdetés
Klippremier: Bullet For My Valentine — Raising Hell

Múlt héten, november 19-én jelent meg a Bullet For My Valentine új dala, amely a jövő évben érkező albumuk előfutára, a dalhoz a banda már klipet is készített. Idén februárban adta ki az együttes negyedik stúdióalbumát Temper Temper címmel, amely az utolsó munkájuk volt Don Gilmore producerrel.

Matt Tuck egy interjúban így fogalmazott: „Nem bánom, hogy az utóbbi két lemezen inkább a melodikusabb oldalunk domborodott ki, mert úgysem lehet mindenki kedvére tenni. Amíg az ember azt csinálja, amit akar, a banda pedig elégedett, nem adjuk fel, és addig nem zavar, hogyha valaki szerint a zene nem elég metalos, vagy nem elég súlyos.”

Matt a dalról is megosztotta gondolatait: „A dal több, mint egy lépés vissza az első két albumunk felé. Mindig is szerettünk változtatni a dalaink stílusán. Ha nem így lenne, mi és a rajongónk is unnák a dolgot. A rocktörténelem összes nagy bandája változott az albumjaik között – mint például a Metallica. Minden albumuk más, és mégis ők a legjobb metalbanda! Mi is mindig változni akarunk, új szintre emelkedni.”

A klipet az együttes november 27-én tette közzé YouTube-csatornáján, rajongóik tetszését pedig azonnal elnyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek