Starity

Sarah Connor testközelbe hozza a karácsonyt

2013. november 29. 12:12   |   Szerző: aybar27

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új album tavaszi kiadása előtt Sarah köszönti az év legszebb ünnepét.

hirdetés
Sarah Connor testközelbe hozza a karácsonyt

Keddi indulással vette kezdetét a német popsztár, Sarah Connor új, Christmas in My Heart turnéja, aminek időpontjai már egy éve meghirdetésre kerültek.

A turné keretében a német nagyvárosokban fordul meg az énekesnő egy szimfonikus zenekar kíséretében, hogy nyolc előadott dalával elkápráztassa és karácsonyi hangulatba hozza a közönséget.

A 15 állomás alatt találkozhatnak vele többek között még Münchenben, Hamburgban és Düsselfdorfban is. Az állomások alatt tévéfelvételeken, eseményeken vesz részt, ahol folyamatosan interjúkat kérnek tőle. Az turné első koncertjére, Brémába még az indulás előtt minden jegy elkelt.

Sarah ezek után jövőre visszatér az albumkiadáshoz, ugyanis utolsó albuma Real Love címen már három éve megjelent, és mint elmondta, a rajongói már így is sokat vártak az új anyagra. Sokáig kérdés volt, hogy pop vagy soul-albummal jelentkezik-e, de marad a popnál. Ebből ízelítő a Close to Crazy című dal, amit a többi dal mellett ő maga írt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek