Starity

Így ünnepelték a celebek a hálaadást

2013. november 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, ki hogyan ünnepelt, és milyen fogásokat készítettek az idei ünnep alkalmával!

hirdetés
Így ünnepelték a celebek a hálaadást

Az Egyesült Államokban tegnap ünnepelték a hálaadást, amely egy rendkívül népszerű észak-amerikai ünnep, november negyedik csütörtökjén tartják, és hálát adnak az az évi (eredetileg termésért) eredményekért.

A hálaadás során általában az egész család együtt vacsorázik, legtöbbször pulykát sütnek, de áfonyaszósz, krumplipüré, zöldbab és valamilyen torta is helyet kap az asztalon.

A celebek természetesen már napok óta lázban égtek, és folyamatosan csiripeltek a csütörtök estéről. Lássuk, ki milyen képet osztott meg az Instagramon, és ki hogyan ünnepelte a hálaadást!

Kris Jenner

Jelenleg a Kardashianoké az egész világ, természetesen királyokhoz illően ünnepeltek idén is. Azt persze nehezen hisszük el, hogy ezt a mennyei fogást egyedül készítették el igazi családhoz méltóan, hiszen valószínűleg saját szakácsnőjük vagy cselédjük ízesítette és sütötte a pulykát és a süteményeket.


Carson Daly

Az amerikai Voice műsorvezetője, Carson Daly alternatív módon összemixelt pár fogást, főzés közben természetesen mindenről beszámolt a Twitteren.


Lindsay Lohan

Nem hibáztathatjuk Lindsay-t, hiszen néhány hónapja hagyta el a rehabot, és igazán kitett magáért, de az biztos, hogy tanulnia kell azt illetően, hogyan is prezentálja az elkészült ételeket: a tányér mindenfelé maszatos, szószos, morzsás. De legalább a képek láttán kijelenthetjük, hogy nem felbérelt valakit, hogy elkészítse az aznapi menüt!



Dwayne Johnson

Most, hogy véget értek a Hercules című film forgatási munkálatai, amelyek egyébként Magyarországon zajlottak, The Rock visszatérhetett a családjához. „Boldog hálaadást kívánok neked és a családodnak!” – írta a Twitteren.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárja számára első helyen a család áll – így szinte epekedve vártuk, ezúttal milyen képet oszt meg a lurkókról. Egy nagy, hálaadási családi fotó helyett azonban Davidről kaptunk egy fotót, s mint megtudtuk, a vacsi nagy részét ő készítette!

Christina Milian

Az énekesnő friss zöldségeket használt, amikor nekiült a vacsikészítésnek, és gondoskodott arról, hogy az ínyenceknek és vegáknak is legyen mit enniük. Szép munka!


Nicole Scherzinger

Csalódást keltő képet osztott meg az X-Faktor-mentor az Instagramon. Talán a világítás, az egyszerű kollázs hibája, de a menü nagyon szegényesnek tűnik – hol marad a pulyka?

Justin Bieber

Justin, igazán mosolyoghatnál! Az énekes ezúttal nem családjával, hanem közeli barátaival és a turnéján részt vevő, hozzá legközelebb álló személyekkel ünnepelt, hiszen jelenleg Ausztráliát járja Believe nevű turnéjával.

Sir Patrick Stewart and Sir Ian McKellen

Határozottan kijelenthetjük, hogy Patrick és Ian, azaz X-professzor és Magneto nyerték a Legjobb hálaadási celebfotó versenyét!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek