Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. november 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagramot a sztárok is imádják, ismét rengeteg népszerű kép érkezett az oldalra. Lássuk, mely celebek fotói örvendenek a legnagyobb közrajongásnak!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Binky Felstead (@binkyfelstead)

A gyönyörű híresség e képen is szépítkezik, sőt, nem is otthon, hanem egy szépségszalonban! Ezt a nagyközönséggel sem félt megosztani, de nem is baj, hisz rengeteg kommentet kapott rá.

Delta Goodrem (@deltagoodrem)

Az ausztrál énekesnő már teljesen karácsonyi hangulatban van – ugyan még csak a hálaadást ünnepelték Észak-Amerikában, azt sem tartjuk kizártnak, hogy Delta egy előkarácsonyi bulit csapott!

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Úgy látszik, nem Delta az egyetlen, aki ünnepi lázban ég. Kardashianék üdvöskéje már egy karácsonyfát is kiállított házuk elé, amit nem volt rest kiposztolni.

Miley Cyrus (@mileycyrus)

Az ex-Disney-hős valószínűleg fellépőruhájában látható, nehéz elhinni ugyanis, hogy ilyen öltözékben ünnepelte a hálaadást. Pár embernél ez a ruha is kiverte a biztosítékot, mert szerintük nem mutogatnivaló.

Nicki Minaj (@nickiminaj)

A botrányhősnő két csajszival pózolt, Khloe Kardashiannel és Joyce Bonellivel – mint kiderült, Minaj nagy barátja a Kardashian családnak.

Oprah Winfrey (@oprah)

Oprah is nagyon belejött a hálaadásnapi készülődésbe: virágokkal, különböző ünnepi díszekkel várta a vendégeit. Ezen a fotón kívül egyébként még sok ehhez hasonlót osztott meg, s természetesen az ünnepi pulyka elengedhetetlen volt.

Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria egy hatalmas jegesmedvét ölelget, ezért azt szűrtük le erről a képről is, hogy már ő is nagyon várja a hóesést és az ünnepeket. Vic egyébként jelenleg a Vogue-nál tevékenykedik, így az is lehet, hogy egy riporthoz vagy cikkhez használják a szőrös jegesmackót.

Katy Perry

Az énekesnő fotója nagy sikert aratott: egy családtagját kapta le, amint egy pulykasapkában pózol, s rögvest fel is töltötte az Instagramra. Nekünk is bejön – hol lehet ilyen sapkát venni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek