Starity

Danielle Bradbery megjelentette új lemezét

2013. november 29. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű fiatal tehetség, Danielle Bradbery Amerika legújabb countrysztárja, aki november 25-én jelentette meg első saját dalait tartalmazó albumát.

hirdetés
Danielle Bradbery megjelentette új lemezét

Az 1996-os születésű Danielle Bradbery nagy álma vált valóra, mikor az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban a képzeletbeli dobogóra állhatott.

Az ifjú szépség 2013. július 19-én aztán ki is adta első albumát, amely a műsorban előadott dalait tartalmazza. A The Complete Season 4 Collection (The Voice Performance) című korongot november 25-én egy vadonatúj lemez követte, amelyen saját dalaival hódít az énekeslány.

A sztár saját nevével fémjelzett albumán az új dalok mellett bónuszként helyet kapott többek között Jessica Andrews Who I Am című slágere is az ő verziójában, amelyet előadott a The Voice-ban is. A saját dalainak megírásában pedig olyan countryénekesnők segédkeztek, mint Whitney Duncan, Mallary Hope vagy éppen Sara Evans.

A lemezen szerepel a The Heart Of Dixie című, korábban single-ként és videoklip formájában is kiadott dal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek