Starity

Lady Gaga lecsúszott

2013. november 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár kiadója állítólag 25 millió dollárt invesztált a popdíva új albumának promóciójába, az ARTPOP mégsem fogy úgy, ahogy azt előzetesen jósolták.

hirdetés
Lady Gaga lecsúszott

Úgy tűnik, Lady Gaga ARTPOP című albuma nem a várakozásoknak megfelelően teljesít – írja a Yahoo. Bár az Interscope kiadó 25 millió dollárt ölt az album promóciójába, ezen a héten az ARTPOP már csak a Billboard 200 lista 8. helyén tanyázik, annak ellenére, hogy negyedmilliós eladott példányszámával az első helyen nyitott, és az év harmadik legjobb debütálását produkálta a női előadók között Katy Perry és Miley Cyrus után.

Két hét után az ARTPOP 305 ezer példányban talált gazdára, ami különösen annak fényében csalódást keltő, hogy az extravagáns popénekesnő előző lemeze, a Born This Way 1 millió 285 ezres eladást produkált az első két hetében.

Az új lemez 82%-os visszaesést szenvedett el a második hétre, ami ugyan elég meghökkentőnek tűnik, de szakértők szerint ez a nagymértékű csökkenés egy trend következménye, hiszen a 10 legnagyobb második hetes visszaesésű albumból 9-et 2010. decembere óta adtak ki.

Egyetlen csúcson töltött hét után tehát az énekesnő visszaadta a trónt Eminem The Marshall Mathers LP 2 című kiadványának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek