Starity

Folytatódik a Breaking Bad története?

2013. november 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saul Goodman alakítója, Bob Odenkirk elárulta: a spin-off nem csak az előzményeket fogja feldolgozni!

hirdetés
Folytatódik a Breaking Bad története?

Az AMC szeptemberben jelentette be, hogy a Totál szívás kistesót kap, és a korrupt ügyvédé, Saul Goodmané lesz a főszerep. A történetet továbbra is Vince Gilligan és Peter Gould írják, hősünk, Bob Odenkirk pedig nemrég elárult néhány részletet a spinoff-sorozattal, a Better Call Saullal kapcsolatban.

„Ők a legjobb írók Hollywoodban. Talán előzmény? Talán folytatás? Talán mindkettő? Arról beszélnek, hogy talán vegyítik a kettőt! Talán láthatod, mi történt előtte és utána. Meglátjuk. Nagyon nagy rajtam a nyomás, hogy jó munkát végezzek.”

Bob hozzáfűzte, nem hiszi, hogy tovább lehetne húzni az eredeti sorozatot, hiszen ennek így kellett lennie. Ennek ellenére biztos, hogy Aaron Paul és Bryan Cranston visszatérnek a spinoffba mint mellékszereplők, egy-egy cameóban.

„A Breaking Bad véget ért. És csodálatos volt, nagyon jól szórakoztunk, és fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg. De ez valami új lesz. De mivel nagyjából ugyanaz a csapat vagyunk, minőségi munkát láthattok majd. Aaron Paul nagyon édes, és a stáb is iszonyatosan vicces. Hálásak vagyunk, amiért egy ilyen showműsorban szerepelhettünk.”

Bryan Cranston egyébként nemrég elárulta: bármikor szívesen szerepelne a spinoffban, ha a története megtetszik neki. A készítő, Vince Gilligan pedig megosztotta a nézőkkel, mi történik Jesse-vel az ötödik évad lezárása után.

„A személyes megérzésem az, hogy elmenekült. De ami a legvalószínűbb, bármilyen szomorúan is hangzik, hogy megtalálták az ujjlenyomatát szerte a laborban, és egy-két napon belül elkapták. Annak ellenére, hogy ez a legvalószínűbb, ahogy én látom, elmenekült, Alaszkába ment, nevet váltott, és új életet kezdett. Te is ezt akarod a kölyöknek. Megérdemli.”


Az utolsó jelenetek egyike a sorozatzáró epizódban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek