Starity

A Paramore nevében jótékonykodnak a rajongók

2013. december 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyermekbántalmazás- és kereskedelem, valamint a szexuálisan kizsákmányolt fiatalokon szeretnének segíteni a rockbanda rajongói, mindezt az együttes nevében.

hirdetés
A Paramore nevében jótékonykodnak a rajongók

A lassan tízéves Paramore hosszú évek óta támogatja többek között a nonprofit Love146 szervezetet is, mely legfőképp a szexuálisan bántalmazott gyermekeken és az emberkereskedelem áldozatain segít. A banda 2008-ban aláírt egy szerződést is a Hurley Clothing ruházati céggel, melynek értelmében az onnan befolyó összeg teljes egészét a rászorultak kapják a Love146 csapatán keresztül, ezen kívül pedig több jótékonysági eseményen is részt vettek már.

A formáció énekesnője, Hayley Williams azóta is rendszerint felhívja rajongói figyelmét arra, hogy a világ kegyetlen, sokan pedig mély elnyomásban és tehetetlenségben élnek. A fanatikusok ezen felbuzdulva regisztáltak az említett szervezet honlapjára, ahol ezerdolláros (kb. 220 000 forint) célt kitűzve az együttes nevében kezdtek el adakozni, mondván: hálát adnak a csapatnak a sok jóért, amit kaptak tőlük, ezzel is boldog karácsonyt kívánva nekik.

Nemrég derült ki egyébként, hogy a Paramore megtörte a „nashville-i” átkot, ugyanis az elmúlt 20 évben ők voltak az egyetlen olyan banda a zene fővárosának nevezett térségből, akiknek platinalemez lett az albumuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek