Starity

Selena Gomez inspirálta Vanessa Hudgenst

2013. december 02. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kolléganője után Vanessa is csatlakozott a UNICEF-hez Hálaadás alkalmával, hogy segítse a Fülöp-szigeteken élő rászorulókat.

hirdetés
Selena Gomez inspirálta Vanessa Hudgenst
Fotó: Jeff Vespa

Selena Gomez már jópár éve a UNICEF nagyköveteként tevékenykedik, ezen munkája pedig most Spring Breakers-beli kolleganőjére is hatással volt, mivel Vanessa Hudgens is csatlakozott a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezetéhez nemrégiben.

„Selena annyira imád a UNICEF-fel dolgozni. Annyira csodálatos és ragyogó ember, hiszen rengeteget tett már a rászorulókért. Tudom, hogy mennyire törődik a gyerekekkel, és mennyire a szívén viseli a sorsukat. Emellett tisztában voltam a UNICEF lenyűgöző tetteivel kapcsolatban is és izgatott voltam, hogy részt vehetek én is benne – árulta el a 24 éves színésznő az OMG!-nek.

Vanessa a There for the Philippines nevezetű kampány arca lett, melyet azért hoztak létre, hogy hosszútávon támogassák és segítség azon gyerekeket és családokat, akik életét fenekestül felforgatta a Super Typhoon Haiyan névre keresztelt trópusi ciklon idén november elején.

A fiatal szépség természetesen minden tőle telhető módon próbálja segíteni a károsultakat és rajongóit is jótékony cselekedetekre bíztatja közösségi portáljain és mostanában adott interjúi keretein belül is.

„Egyszerű ez az egész. Mindannyiunk életében akadnak olyan pillanatok, amikor segítségre van szükségünk. Jelenleg a Fülöp-szigeteken élőkről van szó, akiknek most mindennél jobban szükségük van a segítségünkre. A Typhoon Haiyan nagyon mélyen megérintett, mivel részben filippínói vagyok és egyszerűen úgy éreztem, hogy muszáj segítenem, ráadásul a gyerekeket is imádom. Félredobtam mindent, hogy részt vehessek a PSA-ben – mesélte tovább az oldalnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek