Starity

A kollégák Paul Walkerre emlékeztek

2013. december 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órája járta be a világot a hír, miszerint az alig 40 éves Paul Walker egy tragikus autóbalesetben életét vesztette. A színész egykori kollégái a Twitteren osztották meg bánatukat.

hirdetés
A kollégák Paul Walkerre emlékeztek

November 30-án a világ nemcsak egy csodálatos színészt, hanem egy aktivista természetbarátot, apát, férjet és cimborát veszített el Paul Walker személyében. A végzetes baleset előtt Paul egy jótékonysági rendezvényen vett részt, azt követően pedig egy barátjával, Roger Rodasszal kipróbálták annak vadiúj Porschéját, ám a próbaút borzasztó véget ért: az autó fölött elvesztették az irányítást, ami egy fának ütközött és perceken belül lángokba borította őket.

A tragédia mellett Paul barátai, kollégái, ismerősei sem tudtak elmenni szó nélkül és számtalan bejegyzés volt olvasható a mai nap folyamán a legnagyobb közösségi oldalakon. Íme néhány ezek közül:

„Rettenetesen fáj a szívem. Paul Walker egy remek ember volt! Nyugodj békében, barátom...Rettenetesen sajnálom a Walker családot. Testvérem, mindig nagyon fogsz hiányozni! Egyszerűen nem találok szavakat. A Mennyország egy új angyallal gazdagodott. Nyugodj békében!” – írta a megrendítő sorokat a színész jó barátja, Vin Diesel, akivel Paul négy közös filmben is szerepelt a Halálos iramban-szériának köszönhetően.


Vin Diesel & Paul Walker

„Az alázatos szellemed már a kezdetekben érezhető volt, bárhol áldott lenne a jelenléted és mindörökre itt hagytad a nyomod. Olyanok voltunk, mint a testvérek és a születésnapjaink között is csupán egyetlen nap volt. Most már mindörökre bérelt helyed van a szívünkben, és amit örökül hagytál, mindig közöttünk marad. Nyugodj békében!” – emlékezett Ludacris is, aki szintén a Halálos iramban-sorozatban szerepelt Paullal.

„Minden erőm, szeretetem és hitem legyen a Walker családdal ebben a szívszorító időszakban. Mindannyian megtaláljuk a saját erősségünk... a világosságban, melyet ő gyújtott. Szeretlek testvérem!” – emlékezett a színészre Dwayne „The Rock” Johnson is, aki a legendás filmsorozat ötödik részében kapcsolódott a stábhoz, és hamar jó barátokká váltak Paullal.


Paul Walker & Dwayne „The Rock” Johnson

„Rettenetesen fáj a szívem és nincs senki, aki el tudná hitetni velem, hogy ami történt, az valóban megtörtént. Édes Istenem, azért imádkozom hozzád, hogy küldj egy egyértelmű jelet, mert képtelen vagyok elhinni. A szívem fáj és összetört, és nincs senki, aki meggyőzzön a történet valódiságáról... Ima harcosok, kérlek, imádkozzatok ebben a piszok nehéz időszakban az ő egyetlen gyermekéért, a lányáért és a családjáért... (...) Istenem... Istenem... Nem tudom elhinni, hogy én írom e sorokat...” – írta a színész másik kollégája, Tyrese Gibson, akinek szintén rengeteg kellemes emléke fűződik a nagyszerű színészhez.


Tyrese Gibson & Paul Walker

A színész a Halálos iramban című sorozat mellett több másik filmben is megcsillogtatta tehetségét, többek között a Csaj nem jár egyedülben, a Prérifarkas bluesban, a Koponyákban, A tenger vadjaiban, a Dicsőség zászlajában és a Bobby Z második életében.

„Paul egy igazán jó ember volt a megkérdőjelezhető karakterek városában... Az élet tragédiája, ha ő is egy volt közülük” – emlékezett vissza Rachael Leigh Cook, aki a Csaj nem jár egyedül című filmben játszott Paul oldalán. Rachaelhez hasonlóan, a film másik sztárja, Matthew Lillard is nehezen találta a szavakat: Paul Walker. No.”

Paul Walker talán most békére lelt. A családjának üzenem, hogy minden gondolatomban és imámban benne foglaltatnak” – írta boldogtalanul Sarah Michelle Gellar is.

„Erre nincsenek szavak... Kérem, valaki mondja, hogy ez csak egy újabb abszurd internetes álhír!” – kérte követőitől Gabrielle Union is, mindhiába.


Tyrese Gibson, Vin Diesel, Paul Walker & Ludacris

„Nyugodj békében, Paul Walker! Az imáink jussanak el a családodhoz és a barátaidhoz!” – írta Usher is, aki szintén nagyon kedvelte a színészt.

Paul a Prérifarkas blues című filmben játszott James Van Der Beek oldalán, aki szintén könnyfakasztó sorokkal búcsúzott egykori kollégájától és barátjától: „A gondolatok és imák ma éjjel mind Paul Walker barátainál és családjánál járnak, különösképpen pedig az ő kislányánál. Ez annyira elszomorít. Nagyon nehéz a szívem ma este. Épp olyan könnyednek emlékezem rá, amilyen volt. Megvolt benne az, amit csak a 'dolognak' hívunk...”

„Francba. Olyan nehéz elképzelni valakit, aki ennyire tele volt élettel és mégis ilyen hamar elment. A gondolataim jussanak el a családjához. Nyugodj békében, Pauly Walker!” – osztotta meg gonolatait Joshua Jackson is, aki a Koponyák című filmben lehetett Paul társa.

Jessica Alba a Tenger vadjai című filmben játszott Paul oldalán és ő is őszinte részvétét szerette volna kifejezni néhány rövidke mondat erejéig: „Ő egy imádnivaló ember volt: nagyon édes és mindkét lábbal a földön járt. A gondolataim jussanak el a családjához ma!”

„Paul nagyon jó haver volt. Lelkiismeretes volt és nem szállt el Hollywoodtól. Ő tudta, hogy az élet többől áll és eszerint is élt. Részemről a szerencse, hogy ismerhettelek, tesó!” – emlékezett Ryan Phillippe is, aki a Dicsőség zászlaja című film forgatása során barátkozott össze a 40 évesen elhunyt színésszel.

„Részemről volt az öröm, hogy találkozhattam Paullal, amikor a Dicsőség zászlaja című filmet forgattuk. Az összes gondolatom a családjánál és barátainál járnak” – emlékezett meg Paulról Jamie Bell.

„Nagyon-nagyon nehéz a szívem ma este. Paul Walker egy hiteles, édes, kedves, simulékony és szeretehető ember volt. Rengeteg szeretetet küldök a családjának!” – olvashattuk Olivia Wilde szavait is.

Mint nemrégiben a hivatalos jelentések alapján kiderült, a sebesség okozta Paul és Roger halálát, jóval gyorsabban hajtottak a kelleténél. Paul teste azonosíthatatlanná égett.

Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek