Starity

Jena Malone számára ciki volt a forgatás

2013. december 02. 09:09   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Futótűz szinte egyetlen könnyed, vicces jelenetét Jena Malone karakterének köszönhetjük, aki megvált ruháitól.

hirdetés
Jena Malone számára ciki volt a forgatás

Jena Malone a hetedik körzet kiválasztottát alakítja a Hunger Games-trilógia második részében, ami a múlt héten startolt a mozikban.

A lázadás kibontakozásáról szóló filmadaptáció hangulatát többféle jelzővel lehet illetni, melyek között a „laza”, „könnyed”, „vicces” nem szerepel. Az egyetlen ilyen képkockákat Jena Malone-nak köszönhetjük, aki egy liftben vált meg ruhadarabjaitól. A felvonóban vele együtt utazott Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Woody Harrelson is, akik nem könnyítették meg Jena életét. A felvételről így nyilatkozott a színésznő:

„Ki kellett viteleznem ezt a 7 másodperces sztiptízt abban a liftben, de a forgatás egy igazi hotelban volt, külsősökkel is. Mikor azt mondtam, 'Oké, köszönöm, vegyük fel újra még egyszer', az ajtó kinyitódott és ott állt egy férfi négy elviteles kávéval a kezében, vele szemben pedig én meztelenül. Rögtön tudtam, hogy ez az életem legkényelmetlenebb pillanata.”

Természetesen azt is megkérdezték, mikor fog beszállni A kiválasztott forgatásába: „Még nem forgattam; majd decemberben kezdek. Johanna a novella második felében jelenik csak meg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek