Starity

Sebestyén Balázs megcsókolta Vadon Janit

2013. december 02. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hét elején Balázs és Jani a rádióban melegnek titulált egy egyetemistát. Eddig nem beszéltek róla, tegnap viszont a Vundersőn és Zuperszexi utolsó előtti adásában Balázs lekapta társát.

hirdetés
Sebestyén Balázs megcsókolta Vadon Janit
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Tegnap lezajlott a Vundersőn és Zuperszexi utolsó előtti adása, melyben vendég volt többek közt Ábel Anita színésznő is. Amellett, hogy Balázs egyszer ketté is fűrészelte vadon Janit, a nézők legnagyobb meglepődésére meg is csókolta.

A két műsorvezető a múlt hét elején a rádióban beszélgetett egy egyetemistáról, aki szerint igazságtalan, hogy a férfiaknak kell fizetniük a szórakozóhelyeknél a belépésért, míg a nőknek nem. Ekkor Balázsék megkérdőjelezték a tanuló nemi hovatarozását is – emiatt persze napokon keresztül kritizálták és homofóbnak titulálták őket. Az adásban végül egy csók keretében kértek elnézést.

„Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy Balázstól és Janitól távol áll bármi, ami a homofó­biával összeköthető. Két családos férfiról van szó, az egészségesen gondolkodó és felvilágosult emberek közé sorolom, soroltam mindig is őket” – nyilatkozta a Borsnak a műsor kreatív producere, Herman Péter.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek