Starity

Ismét Magyarországra látogat Tarja Turunen

2013. december 03. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2014-es év immáron véglegesen is a metalosok éve lesz, hiszen jövőre hazánkban koncertet ad a finn Turisas, a holland Within Temptation Tarjával karöltve, illetve jövőre Tarja a székesfehérvári FeZen fesztiválra hozza el legújabb albumát.

hirdetés
Ismét Magyarországra látogat Tarja Turunen

Augusztusban jelent meg a finn szoprán negyedik stúdióalbuma Colours In The Dark néven, amely igencsak nagy sikernek örvend. A koncertsorozatnak eddig több száz állomása volt, többek között az idén immáron 11. alkalommal megrendezett Metal Female Voices Fest, ahol egy nemmindennapi előadásnak lehettek részesei a rajongók, ugyanis a koncerten egy duett is elhangzott Tarja és Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp, Nightwish) előadásában, akik a Nightwish egyik feldolgozásdalát adták elő, az Over The Hills And Far Awayt.

A jövőre 18. alkalommal megrendezésre kerülő FeZen fesztivál hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a fesztivál első nagy nevei, azaz első fellépői Tarja mellett az Exodus és az Ossian lesznek, július 31-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek