Starity

Elszörnyedt magán Rebecca Black

2013. december 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fekete péntek alkalmából saját, péntekről szóló dalával kínozta magát Rebecca Black, és nem volt túl jó véleménnyel a klipről.

hirdetés
Elszörnyedt magán Rebecca Black

A most 16 éves Rebecca Black 2011-ben, 13 évesen került a rivaldafénybe a Friday című dalocskával, amit egyből ki is kiáltottak a világ legrosszabb dalának. Rebecca a fekete pénteket (Black Friday) stílszerűen azzal töltötte, hogy újra megtekintette a hírhedt videót, és maga is elborzadt a látványtól.

A tinilány szinte minden momentumhoz fűzött valami vicces kommentárt a hajától kezdve a sminkjén át a pattanásáig bezárólag, majd a dal végén felsóhajtott: „Ez túl sok volt.”

Ennek ellenére tévedés azt hinni, hogy Rebecca megbánta zsengekori baklövését, hiszen a dal végsősoron pozitív hatással volt a karrierjére, és ezt ő sem restellte bevallani: „Amennyire még én is nevetek rajta, ez nem olyasmi, amit megbántam megtenni. Annyi lehetőséget és hihetetlen esélyt kaptam, és sok új barátot szereztem, ami enélkül nem ment volna.”

Bár Rebecca igen hálás a sorsnak a szörnyű dalért, egyelőre nem készül a szombat megéneklésére. „Azt hiszem, tovább kell lépnem a hét napjain”nyilatkozta a Yahoo Musicnak korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek