Starity

Klippremier: Justin Bieber - All That Matters

2013. december 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 2-án megjelent a kanadai szívtipró legújabb kislemeze, az All That Matters, amihez ezelőtt már egy, a kínai nagy falon játszódó videó is készült.

hirdetés
Klippremier: Justin Bieber - All That Matters

A kanadai tinisztár, Justin Bieber mindig is megosztó személyiség volt, mostani botrányai után pedig főleg a közutálat tárgya lett jó néhányszor. Justin remélhetőleg most már kezd visszatérni a régi útra, és ennek örömére december 2-án megjelentette a legújabb videóját, az All That Matterst amihez ezelőtt már egy a kínai nagy falon készített verzió is készült.

A videóban Justin a rosszfiú, és mellette szerepel benne egy gyönyörű szőke táncos hölgy is, akivel igen erotikus jelenetetek rögzítettek a videóhoz, ami egy sötét és elhagyatott raktár épületben illetve egy szobában játszódik. Emellett az eléggé alulöltözött hölgy egy motoron is látható, amivel tökéletesen felhívja magára Justin figyelmét.

Justin amúgy nem kommentálta túl sok dologgal a videó premierjét, csupán annyit osztott meg röpke 47 millió követőjével, hogy „#AllThatMattersMusicVideo. Emellett hétfőn megjelent egy másik dala is, a Change Me a Music Mondays keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek