Starity

Eliza Dushku és Rick Fox összeköltöztek

2010. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eliza Dushku és Rick Fox kapcsolata komolyra fordult, mivel összeköltöztek.

hirdetés
Eliza Dushku és Rick Fox összeköltöztek

Eliza Dushku és Rick Fox kapcsolata komolyra fordult. A színésznő meghatározó döntésre szánta el magát, és összeköltözött kedvesével. Az InStyle's Summer Soiree-n így nyilatkozott: „Kiköltöztem a lakásomból. Együtt élünk Hollywood Hills-ben.”

Arra a kérdésre, hogy eddig hogy megy az együttélés, Eliza így felelt: „Ez jó. Jobb, mint jó.” Rick viccelődve ezt mondta: „A kutyák még nem pisiltek le.”

A színésznő az öltözködésben is segíti párját. A legutóbbi party előtt Rick egy nem túl divatos ruhában sétált le a lépcsőn, de Eliza megoldotta a helyzetet. „Rájöttem, hogy hibáztunk, amikor a kedvesem lejött a lépcsőn egy igazán összecsapott öltözékben, két színárnyalatú cipőben és zöld pólóban. Soha nem öltöztettem át senkit korábbi életemben, és ha egy évvel ezelőtt lett volna... de ez azon a ponton volt, ahol kedvelem. Igen, felmentünk a lépcsőn és változtattunk.”

Arra a kérdésre, hogy ki a főnök a konyhában, a színésznő őszintén válaszolt és beismerte, hogy nem tud főzni. „Van egy főételem...francia omlett.”

A pár azt is elárulta, hogy egyelőre nem tervezik az esküvőt, de úgy tűnik, Eliza már nagyon jól kijön a családjával. „Elvittem kempingezni Ricket és a gyerekeket néhány alkalommal. Igen, ezen a nyáron egy család voltunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek