Starity

Apa lesz VV Cristofel

2013. december 03. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Cristofel annyira megverte barátnőjét, Vivit, hogy az kórházba került. Azóta azonban kibékültek, sőt, a lány terhes is.

hirdetés
Apa lesz VV Cristofel
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nem olyan régen még mindenki arról beszélt, hogy VV Cristofel annyira megverte barátnőjét, Vivit, hogy kórházi ellátásra szorult. A lány viszont megbocsájtott neki, újra egy párt alkotnak, sőt, két hónapos terhes.

„Nem akartunk még erről beszélni, mert veszélyeztetett terhes Vivi. Nem szeretném, ha idegeskedne, úgyhogy erről nem is nagyon akarunk többet beszélni. Akartuk ezt a babát, és nem állunk meg egy gyereknél, lesz testvére is. Valahogy mindketten fiúban gondolkodunk, én máris úgy emlegetem, hogy a kis Cristofel – mesélte a Storynak a valóságshow-hős.

Ugyan Cristofelnek jelenleg munkája sincs, nemsokára kiköltözik Németországba, hisz kedvese jelenleg is ott tartózkodik és ebben az országban kezdenek új életet.

„Már alakulnak a terveink, és hamarosan Németországba költözünk, ahol egy magyaros vendéglőt és lokált nyitunk. Szeretnénk családi házat is majd, úgy érzem, sínen van végre az életünk, nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretnék addig vele lenni, amíg csak lehet, ő életem szerelme – lelkesedett.

Emellett azt is elárulta, hogy legalább harmincévesnek érzi magát, elég érettnek az apaságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek