Starity

Világ körüli turnéra indul Lady Gaga

2013. december 03. 19:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután 2013 elején Lady Gaga egészségügyi problémák miatt félbeszakította Born This Way Ball turnéját, kicsit több mint egy évre az incidens után újra elindulnak meghódítani a világot, hogy az ARTPOP nagylemezt reklámozzák.

hirdetés
Világ körüli turnéra indul Lady Gaga
Fotó: Getty Images / Dave J Hogan

Az artRave: The ARTPOP Ball 2014 májusában fog startolni, méghozzá onnan, ahol az év elején Gaga félbeszakította előző turnéját, vagyis Észak-Amerikából. A napokban már többször is nyilatkozott az énekesnő a turnéról, és elárulta, hogy a koncert színpadán ugyanazzal az tervezővel dolgozik, akivel a 2010-es The Monster Ballnál.

Szeretné, ha mindenki megengedhetné magának a szórakozást, ezért például az Egyesült Államokban a koncertjegyek a szokásosnál olcsóbbak lesznek, 35 és 85 dollár között mozognak az árak (kb. 7500 és 18000 Ft között).

„Annyira izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy miután olyan hirtelen véget ért a turném kora idén a műtét miatt, most visszatértem, és az USA-ban kezdem az újat. Az artRave: The ARTPOP Ball egy igazi parti lesz, ahol zene, divat és technológia ötvöződik egy kirobbanó előadásban. És a legjobb rész az, hogy a jegyek már 35 dolláros áron elérhetőek lesznek” – tette közzé Gaga hivatalos Twitter-oldalán.

Valószínűleg a turné európai állomásait is bejelentik hamarosan. Rengeteg rajongó reménykedik, hogy Budapest is köztük lesz, hiszen előző turnéjával Gaga kihagyta Magyarországot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek