Starity

Beismerte másságát Tom Daley

2013. december 04. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Királyság híres, fiatal műugrója egy kisfilmen keresztül közölte a rajongóival, hogy a férfiakhoz is vonzódik.

hirdetés
Beismerte másságát Tom Daley

Az angolok büszkesége, a mindössze 19 esztendős Tom Daley, aki a 2012-es Olimpián nagyon eredményesen szerepelt, tegnapelőtt töltött fel egy videót a YouTube-csatornájára.

Természetesen a rajongóknak nagy meglepetést okozott az ifjú olimpikon kijelentése, miszerint idén tavasszal találkozott egy olyan emberrel, aki teljes mértékben megváltoztatta az életét és nagyon boldoggá teszi. Ez a titokzatos személy pedig nem más, mint egy férfi.

Delay azért tette közzé ezt a kisfilmet, mert véget akart vetni a pletykáknak és tiszta vizet kívánt önteni a pohárba. Úgy véli, mit sem számít, ha a saját neméhez is vonzódik.

Bár a támogatóit meglepte és nagy valószínűséggel több száz – vagy talán ezer? – női szívet tört össze, mégis kiállnak mellette és büszkék arra, hogy Tom felvállalta másságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek