Starity

Szabó Zsófiból és Sarka Katából menyasszony lett

2013. december 05. 05:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két lánynak már számtalan közös képe van, hiszen legjobb barátnők, ám fotózáson még csak most először kapták le őket együtt.

hirdetés
Szabó Zsófiból és Sarka Katából menyasszony lett

Szabó Zsófi és Sarka Kata menyasszonnyá változott, de egyikőjük sem tervez esküvőt, csak az Esküvő Classicnak pózoltak. A színésznő és a modell régóta legjobb barátnők, így számtalan közös képük született már, de ezek az első profi fotók. Szabó Gyula lánya a Facebookra is posztolt egy képet, melyen Kata a mosolygós arcát mutatja, míg Zsófi inkább az elbűvölő tekintetét vette elő. Emellett elmondta azt is, mennyire várja, hogy láthassa magukat a címlapon.

Werkkép a tegnapi fotózásrol. Januárban leszünk címlapon az én drága barátnőmmel, Katával. Az egyik legszebb anyag lesz, ami valaha készült rólam, már csak MIATTA is! Köszönöm az Esküvő Classicnak, alig várom, hogy a kezembe vegyem az újságot! – írta izgatottan, mellette pedig Kata is írt az oldalára, hogy mennyire várta a fotózás napját: Ma először lesz közös fotózásunk Zsófival, kíváncsi vagyok a végeredményre! Mutatok majd werkfotókat!

Katának már volt egy esküvője 2008-ban, így tudhatta, milyen érzés egy nőnek egy ilyen szép ruhában lenni, Zsófira azonban még nem került sor, és úgy tűnik, mostanság nem is fog, hisz nemrég ért véget a kapcsolata.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek