Starity

Elutazott nyereményútjára Oláh Gergő

2013. december 05. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem egy évvel ezelőtt nyerte meg a harmadik X-Faktort Oláh Gergő. Most titokban elutazott a Dominikai Köztársaságba, hogy kiélvezze nyereményútjának minden percét.

hirdetés
Elutazott nyereményútjára Oláh Gergő
Fotó: Kummer János

Oláh Gergő a Dominikai Köztársaságba utazott, persze nem egyedül: az útra felesége, Niki is elkísérte. A párnak ez óriási öröm és lehetőség is egyben, hisz még sosem láttak óceánt, és tengert sem, így az utazás minden napját kiélvezik.

Majdnem elájultam, amikor megláttam a fehér homokos tengerpartot és az óceánt. Úgy éreztük mind a ketten, hogy most jött el az idő arra, hogy néhány napra kettesben pihenjünk, ránk fért már a napi hajtásban. Niki és én is folyamatosan pörgünk, most ebből kicsit visszavettünk. Frissek lettünk lelkileg és fizikailag is, sőt a kapcsolatunk is erősebbé vált a nyaralás során – nyilatkozta az X-Faktor nyertese a Blikknek.

Ez az utazás nem csak Gergőnek nyeremény, hanem feleségének is, hisz idén így a Dominikai Köztársaságban ünneplik meg ötödik házassági évfordulójukat.

Szereztem neki egy kis meglepetést. A szállodában zenészek játszottak Nikinek, a szobánkat pedig feldíszítettem a takarítónők segítségével rózsaszirmokkal. Jól sikerült minden, még egy gyűrűvel is megleptem az évfordulónkra – mondta boldogan az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek