Starity

Csalja a férje Kelly Clarksont?

2013. december 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja egy nő állította, hogy 5 hónapja viszonya van Kelly Clarkson férjével, Brandon Blackstockkal, tegnap pedig egy újabb állítólagos szerető jelentkezett, aki 5 hónapos terhes.

hirdetés
Csalja a férje Kelly Clarksont?

Kelly Clarkson valószínűleg a legboldogabb nő lehetett a világon, hiszen röviddel azután, hogy megházasodott, az is kiderült, hogy kisbabát vár újdonsült férjétől, Brandon Blackstocktól.

Ezért is keltett megrökönyödést, hogy a The Dirty című reality-blog leközölt egy olvasói levelet, amelyben egy nő azt állította, hogy 5 hónapja találkozott Kelly férjével egy golfklubban, és azóta rendszeresen randiznak.

Sokan gondolhatták úgy, hogy a karrierje és gyerekei védelmében névtelenül nyilatkozó nő csak blöfföl, de azóta egy újabb állítólagos szerető jelentkezett be a blognál, és elmesélte, hogy egy Blake Shelton-koncert után őt még ágyba is vitte a férfi, és most 5 hónapos terhes tőle.

Ami érdekes, hogy a nő mindössze azért osztotta meg a sztorit, hogy rábírja hűtlen férjet, vállalja a felelősséget a tényért, hogy nem egy, hanem két gyermek apja lesz hamarosan, és hagyjon fel a hazudozással.

A „hűtlenkedő Blackstock egyelőre nem reagált a vádakra, ám nemrég megjelent egy hozzászólás a blogon Kelly neve alatt, amiben abszurdnak nevezte az első levélben megjelent állításokat, és azt írta, hogy egy korábbi személyi asszisztense próbál meg így bosszút állni rajta, mivel kirúgta a nőt, amikor rajtakapta, hogy lopni próbál tőle.

Kelly szóvivője nem volt hajlandó cáfolni, hogy ügyfele írta a hozzászólást, a második levélre pedig még egyelőre még egyikőjük sem reagált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek