Starity

Demi Lovato nem haragszik Joe Jonasra

2013. december 06. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtök este a Nylon magazin partit szervezett a 21 éves énekesnő számára, annak kapcsán, hogy ő a magazin januári címlaplánya, ahol először szólalt meg a Joe Jonas-ügy kapcsán, valamint elvesztett mentoráltjairól is szót ejtett.

hirdetés
Demi Lovato nem haragszik Joe Jonasra

Miután hivatalosan is vége szakadt a Jonas Brothersnek, a középső Jonas fiú úgy döntött, ideje mindenről kitálalni, amiből nem hagyta ki ex barátnőjét, Demi Lovatót sem, aki talán karrierje legsikeresebb időszakát éli. Az X Faktor mentora tegnap este szólalt meg először a történtekkel kapcsolatban a Nylon magazin partiján, ahol elmondta, miután a fülébe jutott az interjú, rögtön felhívta a fiút és megbeszélték a dolgot.

„Az első reakcióm ez volt: 'Nos, ez elég butaság volt tőle.' De mindig részesei leszünk egymás életének. Tegnap Nickkel (Jonas) voltam, és ők ugye egy család. 14-15 éves korom óta ismerem őket” – nyilatkozta a tőle megszokott érettséggel, majd így folytatta: „Sose osztotta meg a történetet az ő szemszögéből, és azt, hogy min ment keresztül amikor barátok voltunk, vagy valami ilyesmi. Azt mondtam neki: »Legközelebb óvatosabban válogasd meg a szavaidat, de mindegy, minden rendben van.«

A tegnap este nem csak a szórakozásról szólt az énekesnő számára. A Nyon magazin rendezvénye előtt túl kellett esnie egy stresszes X Factor-kiszavazáson, ahol elvesztette utolsó két versenyzőjét is. Habár Rion Paige és Ellona Santiago X Factor-os útja véget ért, Demi úgy hiszi, ez csak a kezdet a lányai számára.

„Nézzétek meg a One Directiont, a világ legnagyobb fiú bandája jelenleg. Ott az Emblem 3, akik ma este felléptek a műsorban, és nyertek egy Teen Choice díjat. A Fifth Harmony és a Little Mix jövőre velem turnéznak, úgy hogy a Fifth Harmony szintén nem nyerte meg a versenyt. Úgy gondolom, ez a műsor csak egy ugródeszka mindenki számára. Az, hogy szerepelnek a tévében, egyértelműen segít nekik, de az igazi verseny az lesz, amit majd a műsor után csinálnak. Érdekes lesz figyelni, ki az aki majd továbbra is keményen dolgozik, és mi vár rájuk a jövőben.”

Tavalyi évadból a Fifth Harmonyt felkarolta, és annak kapcsán, hogy a lányaival is együtt fog-e dolgozni a jövőben, így nyilatkozott. „Izgatott vagyok amiatt, hogy láthassam, ezután mi vár rájuk. Hálás lennék, ha lehetőségem lenne a való világban is mentorálni őket.”

Most, hogy Deminek már egy versenyzője sem maradt, mindenkinek szurkol, de elárulta, hogy szerinte végül ki fog győztesként kikerülni. „Úgy gondolom, Alex és Sierra végül visz mindent. Tehetségesek és 1. helyen álltak az iTuneson! Őrület. Szerintem ez azt mutatja, hogy még ha nem is nyerik meg a versenyt, nagyon sikeresek lesznek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek