Starity

Videoklipben szerepel Candice Accola

2013. december 06. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vőlegénye bandájának, a The Fraynek legújabb, Love Don't Die című dalához forgatott kisfilmjében tűnik fel a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
Videoklipben szerepel Candice Accola
Fotó: STNDRD Magazine

Október 21-én debütált a The Fray legújabb kislemezes dala, a Love Don't Die a banda hivatalos YouTube-csatornáján egy dalszöveges videóval kiegészülve és szinten ekkor vált elérhetővé az iTuneson is. Most azonban végre megérkezett a hozzá forgatott videoklip is, melyben egy sokak számára ismerős hölgyemény is feltűnik.

A kisfilm egy kocsmában játszódik, ahol kemény motorosok tanyáznak és a banda nekik adja elő a dalt, amit kezdetben nem fogadnak kitörő lelkesedéssel, hiszen sörös üvegek dobálásával fejezik ki nemtetszésüket.

Körülbelül a klip felénél érkezik meg a főszereplő, barátnői társaságában, aki nem más, mint a gitáros, Joe King menyasszonya, Candice Accola. A Vámpírnaplók csinos sztárja persze rögtön felkelti egy kopasz, kigyúrt pasas figyelmét, aki rá is akaszkodik, ekkor azonban közbelép a hős lovag Joe személyében, aki az előadás kellős közepén fogja magát és gitárját félredobva a bajba került nő segítségére szalad. Ebből persze rögtön hatalmas bunyó keletkezik, melynek vége mégis happy enddel zárul, hiszen a hőst egy csókkal jutalmazza a megmentett szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek