Starity

Miss Venezuela lett a Föld szépe 2013-ban

2013. december 07. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 7-én megrendezésre került a tizenharmadik Miss Earth nemzetközi szépségverseny, melyen 88 lány vett részt. A győztes végül a venezuelai Alyz Henrich lett.

hirdetés
Miss Venezuela lett a Föld szépe 2013-ban

A tizenharmadik Miss Earth nemzetközi szépségversenyt december 7-én rendezték meg a Fülöp-szigeteken. Ebben az évben 88 lány szállt harca a koronáért, és több visszatérő is volt hazánk mellett, mint például Albánia, Franciaország, Izrael, Szerbia vagy Gabon.

A döntő előtt számos különdíjat kiosztottak a lányok között. A legfotogénebb versenyző Miss India lett, a legbarátságosabb pedig Indonézia képviselője, de a zsűri értékelte a legszebb hajat, a nemzetközi, valamint az estélyi ruhát is.

A gála kezdetekor kihirdették a legszebb 16 lányt, akik közé többek között Kína, Chile, Franciaország, Spanyolország, Törökország és az Egyesült Államok képviselője került be. Ezt követően kiválasztották a legszebb 8 versenyzőt, akik közül négy koronát kapott, majd a legszebb nyolc közé került a szerb, a lengyel a thai és a mexikói lány.

A harmadik udvarhölgy Miss Korea, a második Miss Thaiföld az első Miss Ausztria, a győztes pedig, akinek a cseh Tereza Fajksová adta tovább koronát, a venezuelai Alyz Henrich lett.

Magyarországot ebben az évben Huszárovics Dalma képviselte, aki sajnos nem került be a legszebb 16 lány közé sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek