Starity

Ritchie Neville kitálal

2013. december 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig csak találgatni lehetett, de ma már biztos: Natasha Hamilton és Ritchie Neville egy párt alkotnak! Az énekes nemrég beszélt kapcsolatáról.

hirdetés
Ritchie Neville kitálal

Natasha Hamilton júliusban árulta el, hogy férjével kihűlt a szerelem, és a válás mellett döntöttek. Pár héttel később Riad már új párt is talált magának, méghozzá Vicky Pattison személyében, aki egy valóságshow szereplője volt, és sokan őt okolták azért, amiért a pár házassága tönkrement.

Azonban jó hír a rajongóknak, hogy Natasha sincs többé egyedül, ugyanis egy ideje Ritchie Neville-lel, a 5ive énekesével randizgat! A páros a Big Reunioun turnén ismerte meg egymást, körülbelül egy évvel ezelőtt.

„Natasha igazán édes személyiség, nagyon tisztelem őt! Igazán bájos!” – nyilatkozta az énekes boldogan, arról azonban nem mondott semmit, hogy mióta is van pontosan együtt az énekesnővel, de sokak szerint már két hónapja randizgatnak.

Fotó: Steve Bainbridge

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek