Starity

Justin Bieber új albummal jelentkezik jövőre

2013. december 15. 12:12   |   Szerző: SHSophie2000 / matita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell búslakodniuk a Justin Bieber-rajongóknak, hogy véget ért a Music Monday, hiszen Justin a következő évben sem hanyagolja majd el őket!

hirdetés
Justin Bieber új albummal jelentkezik jövőre

Úgy látszik, Justin Bieber csak a munkájának és ezzel együtt csak a rajongóinak él! Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy egy újabb örömhírrel örvendeztette meg őket, így az ünnepek előtt: jövőre új albummal és rövidesen klippel is jelentkezik!

A Believe Tour 2012. szeptember 29-én indult az Arizóna állambeli Glendale-ben, az utolsó állomása pedig 2013. december 8-án volt Ausztráliában, Perth városában, ahol még nagyobb show várta a rajongókat, mint az eddigi koncerteken bármikor. Azt eddig is tudtuk, hogy a Boyfriend énekese tudja, hogyan kell felejthetetlen műsorral elkápráztatni az embereket, de az ausztrál Perth Now oldal állítása szerint az Oscar-díjas Avatar, ehhez képest semmi nem volt.

Egy kicsit szomorú, de közben mégis nagyon boldog vagyok, hogy itt tölthetem az utolsó éjszakát Perthben, Ausztráliában - mondta a koncerten Justin, aki összesen 125 millió dollárt keresett turnéjával.

A turné több mint egy évig tartott és szinte mindenhol teltház volt, de összességében 97%-os lett a részvételi arány, ami nagyon szép eredmény. Justin összesen 7 kontinensen turnézott: 85 koncertet adott Észak-Amerikában, 47-et Európában, 10-et Ázsiában, 2-őt Afrikában, 8-at Dél-Amerikában és 10-et Ausztráliában, ezzel összesen 162 fellépése volt és bekerült a Top 50 Legjobb Világkörüli turné összeállításba is.

Justin előzenekarait is gyakran váltogatta: Cody Simpson, Ariana Grande, Carly Rae Jepsen, Owl City, Mike Posner, a The Wanted és a Hot Chelle Rae is részt vettek a turnén, de még olyanok is szórakoztatták a közönséget, mint Honey, Roma Acorn és a MainStreet.

Ezen kívül rengeteg érdekesség is történt a turné alatt és itt most nem csak Justin botrányairól beszélünk. A legelső nagy durranás az volt, mikor JB fellépés közben elhányta magát a színpadon, de másik felejthetetlen pillanat volt, mikor felugrott hozzá a színpadra egy férfirajongó, és feldöntötte a zongorát Dubaiban, valamint az is elég sokkoló volt, mikor Justin júniusban elütött egy paparazzit a kocsijával, a hotelből való távozás alatt, de az sem kihagyandó, mikor barátai unszolására leköpte a rajongóit.

Emelett viszont a Beliebereknek nem kellett sokat csalódniuk kedvencükben, hisz Justin nem egyszer mutatta meg éneklés közben az érzelmes énjét, ezzel rengeteg lány szívét melengetve. Ráadásul a fiatal sztár mindig tökéletesen, playback nélkül énekelt és táncolt, gyakran volt látható a „régi Justin is, aki a táncosaival nevetgél és szórakozik, ezzel megnevettetve a közönséget. És ezek mellett nem szabad azt sem elfelejteni, hogy rengeteg beteg rajongójához látogatott el: ő volt az egyik valaha volt legtöbbet jótékonykodó sztár a Make a Wish alapítványnál.

Persze a Belive turné végével még egy dolog is lezárult a rajongók számára, hiszen hétfőn jelent meg az utolsó Music Monday-szám, a Confident. Ezen esemény keretein belül Justin minden héten egy-egy új számmal lepte meg rajongóit, tíz héten keresztül.

Gondolhatnánk, hogy Bieber a turné befejeztével talán visszavonul egy kicsit, hogy kipihenje a koncertek fáradalmait, de bennfentes állítások szerint erről szó sincs! A kanadai énekes ugyanis újabb koronggal jelentkezik és egy videoklip is várható hamarosan.

A legújabb kisfilm várhatóan az év elejére érkezik és legújabb, Confident című számához készíti majd el. A fiatal énekes legújabb albuma pedig a Journals címet viselni, melyen a Music Monday-en megjelent dalok és még további meglepetések fognak szerepelni. 2013. december 16-tól lesz elérhető az iTunes-on, majd 2014. január 2-tól már bármelyik Beliber a kezében tarthatja magát a korongot is.

A Journals dalainak listája:

1. Heartbreaker
2. All That Matters
3. Hold Tight
4. Recovery
5. Bad Day
6. All Bad
7. PYD feat. R. Kelly
8. Roller Coaster
9. Change Me
10. Confident feat. Chance The Rapper
11. One Life
12. Backpack feat. Lil Wayne
13. What’s Hatnin’ feat. Future
14. Swap It Out
15. Memphis feat. Big Sean
16. All That Matter – Music Video
17. Justin Bieber’s Believe Theatrical Trailer
18. Guatemala Pencils Of Promise Journal Video

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek