Starity

Cliffhangerrel zárul majd a Sleepy Hollow

2013. december 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Interjút készített a sorozatsztárokkal a TVLine, amelyből megtudtuk; nyitott befejezéssel zárul a széria első évada.

hirdetés
Cliffhangerrel zárul majd a Sleepy Hollow

Akárcsak Ichabod, mi is roppant kíváncsiak vagyunk az álmos kisváros rejtélyes mítoszaira – szerencsére a TVLine elcsípte a főszereplőket, Tom Misont és Nicole Beharie-t, valamint a show producerét, Ken Olint egy interjúra.

– Láthatunk több visszapillantást Ichabod barátságáról Abrahammel?

Ken Olin: Ezt a történetet még nem zártuk le, de az évadzáró cliffhangerrel végződik, amihez kapcsolódni fog a fej nélküli lovas is, valamint Ichabod és Abraham már jól ismert kapcsolatán alapul.

– Mi a helyzet Jenny és Corbin sheriff barátságával?

Ken: Igen, hamarosan többet is megtudunk arról, Corbin hogyan segítette Jennyt, miközben ki-be járkált a zárt pszichiátriákról.

– Henry Parrish (John Noble) az, akinek látszik? Megbízhatunk benne?

Ken: A szerepe egyelőre nem teljes, de hamarosan kulcsfontosságú figura lesz.

– Ichabod ruhái — első rész. Nem bűzlenek?

Tom Mison: A második epizódban láthattuk, amint Ichabod kimossa őket a fürdőszobában. Feltételezhetjük, hogy rendszeresen átsikálja őket. De nem bűzlik. Ez hivatalos: Ichabod Crane nem büdös, a ruhái talán nyúzottak kissé, de elképesztően friss illatuk van! (nevet)

– Ichabod ruhái — második rész. Miért nem viszi őket mosodába?

Tom: Komolyan akarsz egy jelenetet, ahol Ichabod 18. századbeli gatyóban ül a mosodában? Bár viselhetné addig Abbie ruháit (nevet). Arcpakolás, fürdőköntös, miközben High School Musicalt néz. Ha bármelyik olvasónk küld egy fotót, ahol Ichabod és Abbie fürdőköntösben nézik a High School Musicalt, kap tőlem valamit!

– Lyndie Greenwood tényleg Abbie szerepére jelentkezett először?

Lyndie: Nem, eredetileg én jelentkeztem Jenny szerepére. A hotel előtt találkoztam vele [Nicole Beharie-val], annyira alacsony! Aggódtam amiatt, hogy nem kapom meg a szerepet, mert hozzá képest óriási vagyok. De szerintem remek testvérek vagyunk.

– Ichabod esetlenkedései a modern korral: minden le van írva a forgatókönyvben?

Tom: Többnyire, de olykor improvizálunk is. Nem nehéz elképzelni, ahogyan egy 250 évvel ezelőtt élt ember mindenre rácsodálkozik.

– Ichabod nem volt éppen megszeppenve, amikor Abbie melltartóra vetkőzött a harmadik epizódban...

Nicole: Ami igazán kicsinált, az, hogy le kellett vennem a pólóm. „Ó, mutogatnom kell a hasam? Tessék!” Nem igazán figyeltünk a másikra Tommal... elég idegesek voltunk (nevet).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek