Starity

Utazással lepi meg kedvese Csordás Ákost

2013. december 13. 17:05   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor 4. helyezettje nem panaszkodhat kiesése miatt, hiszen végre együtt lehet szerelmével, Katával.

hirdetés
Utazással lepi meg kedvese Csordás Ákost
Fotó: Cser Dani

Negyedik helyezettként távozott múlt vasárnap az X-Faktorból Tóth Gabi utolsó mentoráltja, Csordás Ákos. Bár a fiú minden álma az volt, hogy megnyerje a versenyt, megelégszik ezzel az eredménnyel is, hiszen így is van már egy biztos háttere, hogy tovább építse karrierjét.

Az egész verseny alatt, hatalmas támasza volt minden oldalról, hiszen családja és barátnője mindig támogatták, a rajongók ezreiről pedig nem is beszélve. Kata – Ákos barátnője – most egy spontán utazással lepte meg kedvesét.

A boldog barátnő így nyilatkozott a Borsnak: „Nagyon büszke vagyok Ákosra, mert úgy jutott a negyedik helyig, hogy sosem járt korábban énektanárhoz és sosem képezte a hangját. Örülök is, meg nem is, hogy visszakaptam őt, hiszen hatalmas álma volt szerepelni a műsorban és nagyon szeretett volna ott lenni a döntőben is. Szerintem az lesz az első, hogy kialussza magát és utána majd szeretnénk elutazni pár napra együtt.

Kata és Ákos kapcsolata nagyon szoros, hiszen lassan már 5 éve alkotnak egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek