Starity

Megjelent a Godzilla első előzetese

2013. december 10. 22:10   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gareth Edwards rendező újraértelmezése a radioaktív szörnyről jövő májusban érkezik a mozikba.

hirdetés
Megjelent a Godzilla első előzetese

Idén a Comic-Conon néhány rajongó már rövid ízelítőt kaphatott kedvenc óriásgyíkjuk várható kalandjaiból, az első előzetes azonban csak mostanra érkezett meg. A teaser trailerből kapott apró betekintések eddig nagyszabású látványvilágot, pusztulást és drámát ígérnek a nézők számára.

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy a Godzillát megfilmesítették Hollywoodban, 1998-ban Roland Emmerich már egyszer vászonra vitte a félelmetes óriást, akkor olyan színészekkel, mint Matthew Broderick, Jean Reno és Maria Pitillo. A film befejező kockái akár még egy folytatás lehetőségét is előrevetíthették, Edwards változata azonban nem ezen az úton indult el.

A rendező és stábja többször beszélt arról, hogy első soron a Godzilla alapjaihoz, az 1954-es japán filmhez és az a köré épülő mitológiához szerettek volna visszanyúlni Emmerich kasszasikere helyett, ezáltal rebootolva a franchise-t az amerikai nézők számára. A film mögött ugyanaz a stúdió áll, akik néhány évvel ezelőtt a Christopher Nolan-féle új Batman-trilógiát indították útjára.

A projekthez olyan színészek adták a nevüket, mint Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston és Elizabeth Olsen, de feltűnik még a filmben Ken Watanabe, Juliette Binoche, David Strathairn, valamint Sally Hawkins is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek