Starity

Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának

2013. december 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongóit köpdösős eset után újra alázza az embereket a tinilányok bálványa. Ezúttal egy lány testalkatán poénkodott. A „viccen” csak ő nevetett.

hirdetés
Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának

Justinnak újra feltűnési viszketegsége van, ismét hallat magáról, és természetesen ezúttal is egy botrányról van szó. Egy bikinit viselő, teltkarcsú leányzón kacarászott a Boyfriend énekese, aki csípős megjegyzést tett a szerencsétlen strandolóra:

„Egy csodásan festő, hosszú hajú, körülbelül 14-es méretű ruhákat hordó lányon mulatott. Justin ránézett, majd megkérdezte, hogy Hawaiiról származik-e, vagy mi? A lány azt válaszolta, hogy nem, majd Bieber azt mondta, olyan, mint egy partra vetett bálna, mire a hölgy visszakérdezett, hogy ezt most komolyan gondolta-e. Justin azt mondta, el kéne mennie a Zsírégetők című műsorba. Mindenki hallotta, hogy ezt a gyönyörű lányt alázza. Mindenki hallotta. Csönd lett.” – mesélte Helen Robinett, aki fültanúja volt a jelenetnek.

Egy másik ott lévő ember azt nyilatkozta, hogy Justin kezeivel nagy hasat mutogatott magának a sértő párbeszéd előtt. Miután a lány leverten távozott a helyszínről, az énekes tovább röhögcsélt saját poénján, míg testőrei körbefonták őt, hogy még véletlenül se bánthassa senki kigyúrt testét és tökéletesen belőtt haját, melyet rajongói finanszíroznak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek