Starity

Vettel egy hónapon belül apa lesz?

2013. december 11. 16:04   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy a négyszeres F1-es világbajnok és barátnője első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Vettel egy hónapon belül apa lesz?

Ahogy az nemrég kiderült, Sebastian Vettel kedvese, a 25 éves Hanna Prater első közös gyermeküket várja. A német BILD értesülései szerint pedig a kismama már a terhesség végén, a kilencedik hónapban jár, vagyis a baba megszületik még azelőtt, hogy a négyszeres világbajnok részt vesz a 2014-es szezon első kollektív tesztjén, Jerezben.

A Hanna terhességéről szóló pletykák már az Indiai nagydíj idején, október végén szárnyra keltek, amikor Vettel a 4. címét megköszönte családjának, legfőképpen barátnőjének: „Szeretném megköszönni a családomnak, és a barátnőmnek. Hanna a legfontosabb ember az életemben” - mondta A pilóta és akkor még ezek a szavak valóban csak pletykának bizonyultak.

Az augusztus végén megrendezett Belga Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján azonban gratuláltak a friss édesapának, Romain Grosjeannak, s ezen apropóból kérdezték a jelen lévő pilótákat, ők készen állnak-e az apaságra? Akkor Vettel így válaszolt:

„Nem tudom. Talán. Romain az apa köztünk, ő tudná elmondani, milyen érzés. Jó esetben nem tart túl sokáig elvégezni a munkát. Ilyen szempontból mindannyian készen állunk rá. De mindannyian a szabadedzéseknél tartunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek