Starity

Kristen Stewart lett a Chanel új arca

2013. december 11. 15:03   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja lesz az arca a francia divatház 2014-es kampányának - erősítette meg a brit Vogue.

hirdetés
Kristen Stewart lett a Chanel új arca

A pletykák igaznak bizonyultak: tegnap, amikor Stewart megjelent Dallasban a Metiers d'Art rendezvényen, – ahol egyébként találkozott volt kolléganőjével, Dakota Fanninggel, akivel az Alkonyat-filmekben, és a Runawaysben is láthattuk – bejelentették, hogy ő lesz majd a Chanel új arca. A márkát már olyan hírességek is képviselték, mint Marilyn Monroe, Diane Kruger, Keira Knightley vagy Blake Lively.

A képen látható szürke felső és a derékig érő magas narancssárga nadrág a 2014-es tavasz/nyári kollekcióból való. Kristen legutolsó hivatalos megjelenései is a Chanel rendezvényeken voltak, így érthető, miért is választották őt.

A Chanel mellett 2012 óta reklámozza a BALENCIAGA Florabotanica parfümjét, és újonnan már a Rosabotanicát is.

Kristenről továbbá 2014-ben nagyon sokat fogunk hallani, ugyanis januárban, a Sundance Film Fesztiválon debütál új filmje, a Camp X-Ray, amelyben főszerepet játszik, megjelenik a Chloe Moretzel és Juliette Binochével közös dráma, a Sils Maria is – a pletykák szerint a Cannes Film Fesztiválon reklámozzák majd -, és az Anesthesia is közreműködik.

Ezen kívül áprilisban megkezdődnek az American Ultra munkálatai is, és a források szerint, Drake Doremus sci-fijében is szerepel majd Nicholas Hoult oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek