Starity

A Téli Olimpiát Danielle Bradbery fogja népszerűsíteni

2013. december 12. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2014. február 7-én induló Téli Olimpiát Danielle Bradbery fogja népszerűsíteni. A country új csillaga az olimpiai hősök felé My Day című dalával fog tisztelegni.

hirdetés
A Téli Olimpiát Danielle Bradbery fogja népszerűsíteni

2014. február 7-én ismét kezdetét veszi a Téli Olimpia, amelynek ezúttal az oroszországi Szocsi ad otthont. Ez azért is nagy dolog, mert ez az ország még sohasem rendezhette meg ezt a jelentős sporteseményt.

A február 7. és 23. közötti olimpiai játékok egyik főszereplője – természetesen a sportolók mellett – Danielle Bradbery lesz, akit az a megtiszteltetés ért, hogy ő énekelheti a Téli Olimpia hivatalos dalát.

A amerikai Voice tehetségkutató műsorból ismert énekesnő My Day című dalát választotta, melynek dalszövegírói között van a szintén country-ban tevékenykedő Mallary Hope is. „Megtiszteltetés számomra, hogy megoszthatom ezt a dalt a kampánnyal az olimpiai hősök tiszteletére” – nyilatkozta nemrég Danielle egy interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek