Starity

Tom Daley: „Szerelem volt első látásra”

2013. december 13. 16:04   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December elején töltötte fel azt a kisvideót Tom YouTube-csatornájára, ahol bevallotta: saját neméhez vonzódik. A videó megjelenése óta rajongók, barátok és sztárok tucatjai támogatják őt.
Tom, Jonathan Ross műsorában beszélt kapcsolatáról és párjáról, a forgatókönyvíró Dustin Lance Blackről.

hirdetés
Tom Daley: „Szerelem volt első látásra”

„Ténylegesen szerelem volt első látásra, olyan, amit még soha nem éreztem ezelőtt. Egy partin voltunk, és egész este egy szót sem szóltam hozzá. Egyszerűen nem tudtam, hogy mit csináljak vagy elsősorban, hogy ő is homoszexuális-e. Aztán megtettem az első lépést. A telefonomba írtam egy jegyzetet neki, és mosolyogva átadtam azt írva: 'hívj fel', másnap pedig üzenetet kaptam tőle. Biztonságot és boldogságot adott, jelen pillanatban pedig nem is lehetnék boldogabb. Még soha nem éreztem a szerelmet, és olyan gyorsan történt; teljesen a megszállottja lettem, és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Még soha nem volt olyan, hogy szerettem valakit és ő is annyira szeretett volna, mint én őt” – mesélte első találkozásukat lelkesen Tom.

Azután pedig a napvilágot látott videó utáni reakciókról vallott: „Borzasztó volt meghozni ezt a döntést, fogalmam sem volt, milyen reakciókat fog kiváltani az emberekből, és nem tudtam, hogyan is fog ez végződni, de úgy éreztem, el kell valamit mondanom. Valamit el kellett mondanom, a saját szavaimmal, a szívemből, nem tudtam, mi mást csinálhatnék.”

„Jelenleg nem is lehetnék boldogabb, a támogatások és a reakciók fantasztikusak, vannak, akik nagyon támogatóak és ezt meg kell köszönnöm nekik. Olyan volt, mint egy mocskos kis titok, mintha láncra vertek volna, nem tudtam az lenni, aki vagyok, csapdában és egyedül éreztem magam. Hacsak egy embernek is mondtam el, sokkal jobban éreztem magam, az az egy ember terhet vett le a vállamról” – zárta ezekkel a sorokkal az interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek