Starity

Morgan Spurlock: „Harry Styles a tökéletes pasijelölt!”

2013. december 12. 16:04   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A This Is Us rendezője, Morgan Spurlock nemrégiben egy interjú keretein belül nyilatkozott igen pozitívan a brit sztárról.

hirdetés
Morgan Spurlock: „Harry Styles a tökéletes pasijelölt!”

Morgan a One Direction első filmje keretein belül ismerkedett meg az öt sráccal, amikor is sokat dolgoztak együtt, így szoros kapcsolat alakult ki közöttük.

„Azt hiszem Harry egy eredeti, nyitott személyiség. Ő a tökéletes pasijelölt. Nagyszerű srác. Az, hogy hogyan bánnak az anyukájukkal nagyon jól példázza azt, hogyan is bánnak a barátnőikkel. Ő egy jófiú, nagyszerű szülei vannak, nagyszerű anyukája, tehát igazán megalapozott ez a dolog. Mindegyik fiú az, ez látszik abból, hogyan nőttek fel és a családjukon is” - nyilatkozta nemrégiben az OK magazinnak.

Morgan azonban itt nem állt meg és tovább mesélt Harryről: „Ez a srác sokkal okosabb, mint a vele egykorúak, de az emberek ezt nem veszik észre. Hihetetlenül fiatal, de nagyon bölcs a korához képest.

És persze elmondta, miért is szerethetik a lányok ennyire Harry Stylest: „Nézd meg azt a hajat. A lányok szeretik a hajat. A göndör fürtök és a gödrök az arcán – a gödröcskék az arcán fantasztikusak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek